Business Challenge 48. rész
– Facebook hirdetés alapok –

Üdvözöllek a Business Challenge 48. részében!

A facebook hirdetésben az a jó, hogy nagyon átlátható maga a kezelőfelület, illetve a többi hirdetési megoldáshoz képest relatíve olcsó és bárki számára elérhető.

Ha nem tudsz angolul, akkor sincs baj, mert a teljes hirdetési fiók felülete magyar nyelvű, így kis gyakorolgatás után Te is képes leszel létrehozni az első facebook hirdetésed.

Nem kell megijedni, ha nincs még facebook hirdetési tapasztalatod. Szánj rá néhány 1.000Ft-ot, hogy próbálgass több különböző hirdetési megoldást és kezdj el ráérezni az ízére.

Nyilván vannak profi beállítási megoldások, azonban kezdetnek elég az is, ha létre tudsz hozni egy kampányt, egy hirdetés sorozatot, illetve egy hirdetést. Ha ezeken a lépéseken keresztül jutottál, akkor pár hirdetés létrehozása után lesz már kellő rálátásod, hogy mennyire is egyszerű alap szinten létrehozni egy hirdetést a Facebookon.

A jobb eredmény eléréséhez pedig nem kell mást csinálnod, csak újabb és újabb beállításokat, célcsoportokat, kreatívokat kipróbálni mindaddig, amíg el nem érsz egy optimális szintet.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?