Business Challenge 49. rész
– A fő termék elkészítése –

Üdvözöllek a Business Challenge 49. részében!

A legtöbb cégnek csak fő terméke van és egyből ezt próbálja eladni az érdkeklődőknek. Azonban sokkal több pénzt tudsz belőle kivenni, ha nem csak szimpla termékként árulod a portékád (mint a versenytársaid), hanem ajánlatként.

Az ajánlat alkotás nem csak azért jó, hogy magasabb szintre tudd pozícionáld a ternéked, hanem mert ezáltal sokkal magasabb árat el fogsz tudni kérni az adott termékért.

A legkönnyebben úgy fogsz tudni többet eladni, mint a versenytársaid, hogy ha összehasonlíthatatlanná teszed a fő terméked a konkurenciához képest.
Ezt pedig úgy tudod megtenni, ha nem egy-egy termékben, vagy szolgáltatásban gondolkozol, hanem ajánlatban.

Nézd meg, hogy milyen plusz terméket, vagy szolgáltatást tudsz a jelenlegi mellé tenni úgy, hogy az árad változik drasztikusan.
Persze ha többet nyújtasz, akkor lehetsz drágább, de arra figyelj, hogy az ügyfélnek jobban megérje megvenni a Te terméked, vagy szolgáltatásod, mint Neked elfogadni érte a pénzt.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?