Business Challenge 37. rész
– Abszolút hírlevél megírása –

Üdvözöllek a Business Challenge 37. részében!

Elsőként is nézzük meg, hogy mi a különbség az abszolút és relatív időzítés között.

Abszolút időzítés: ez az az időzítés típus, amikor Te állítasz meg egy, a jövőben lévő fid időpontot. Tehát 2019.07.12. 6:00-kor kerüljön kiküldésre az adott email.

Relatív időzítés: ez egy, a múltban megtörtént cselekvéshez képest történő levél kiküldést jelent. Ez a cselekvés lehet feliratkozás, adatmódosítás, vagy email megnyitása, vagy emailben történő linkre kattintás.

Ezt a relatív időzítést szoktuk használni például egy email sorozatnál, ami feliratkozás után fut le. Ekkor be lehet állítani, hogy feliratkozást követően 2., 5., 8., 11. napokon menjen ki az email sorozat következő része.

Ha eddig jól csináltuk a dolgunkat, akkor a most kiküldött abszolút emailünk hatására fog bejönni megrendelés.

Ebben az abszolút emailben érdemes arról írni, hogy miben számíthatnak a segítségedre, milyen szolgáltatást ajánlasz a potenciális célcsoportodnak, illetve a benfentesebb érdeklődőknek, barátoknak első alkalommal történő vásárlás során X százalék kedvezményt adhatsz. Ez a kedvezmény lehet az űrlapon kuponkód beírásával, vagy egy ajándékutalvány keretein belül is.

Az abszolút email lényege, hogy értéket adjon, illetve információt adjon az olvasónak arról a  szolgáltatásról, amit elsők köztt fog tudni igénybe venni. Itt érdemes lehet kihangsúlyozni az exkluzivitást.

Minél közelebb van a célcsoportod érdeklődési köre, illetve az ingerszintje az általad nyújtott termékhez, vagy szolgáltatáshoz, annál nagyobb eséllyel fogja megrendelni a terméked, vagy szolgáltatásod.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?