Business Challenge 36. rész
– Bankkártyás fizetés –

Üdvözöllek a Business Challenge 36. részében!

A mai felgyorsult világban a bankkártyás fizetés egyre elterjedtebb. Nem csak a boltokban, vagy külföldön a honlapokon, hanem itthon is egyre könnyebben lehet bármiken bankkártyás fizetésre lehetősége.

Elég sok cég foglalkozik bankkártyás fizetéssel, ezek közül mi a Barion bankkártyás fizetést biztosító szolgáltatót válaszjuk Ági vállalkozásánál.

Barion  azért az egyik legjobb választás, mert már egyre elterjedtebb Magyarországon, sok óriás webshop is használja ezt az opciót, viszonylag könnyű a regisztráció folyamata és nagyon könnyű a bankkártyás fizetés folyamata, illetve a jutalék is itt az egyik legalacsonyabb.

Ja, ami mégi fontos, hogy ingyenes az igénylés, ellentétben más bankkártya elfogadó cégeknél.

Szóval ha teheted, regisztrálj Te is elfogadóhelynek hozzájuk: Barion

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?