Business Challenge 32. rész
– Egyéni vállalkozás alapítása –

Üdvözöllek a Business Challenge 32. részében!

Ez a rész az eddigi legnagyobb mérföldkő, ugyanis ma fogjuk megalapítani Ági egyéni vállalkozását.

Az eddigi egy hónap munka mind-mind ezért az egy napért volt, hogy ez a vállalkozás alapítás a lehető legkevesebb stresszel és bizonytalansággal járjon.

Ha Ági ezzel a lépéssel kezdte volna – mint ahogy azt nagyon sokan teszik -, akkor most joggal félhetne attól, hogy holnaptól mennyi munka vár rá, hogy nulláról felépítsen egy teljes vállalkozást, online jelenléttel, termékpiarmissal és még rengeteg mindent. Szerencsére mi megfordítottuk a folyamatot és amit tudtunk, előre dolgoztunk és ezzel most a legnagyobb izgalommal és ugyanakkor nyugalommal vághat bele a vállalkozósdiba.

Ahogy tegnap is említettük, hogy ha nem rendelkezel könyvelői végzettséggel, akkor nagyon erősen ajánljuk, hogy könyvelővel csináltasd meg a vállalkozásod alapítását. Ezzel rengeteg hibázási lehetőségtől szabadítod meg magad.

A videóban átvettünk néhány plusz kötelező kiadást.

Ezek az Iparűzési adó, ami településtől függően változik a nulla és a 60-80eFt között. Ezt azonban a könyvelőd úgy is el fogja mondani, hogy a Te esetedben mekkora lesz ez az összeg.

A másik kötelező kiadás az a Kamarai Tagsági Díj, ami egy évre 5.000Ft, amit március 31-ig kell befizetni. 

Ami nagyon megkönnyítheti a dolgod, az a bélyegző. Gyakorlatilag egy pár ezres tételről van szó, ami néhány nap alatt elkészül és hidd el, hogy nagyban megkönnyíti a vállalkozó életét, ha nem kell számlákat körmölni.  

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?