Business Challenge 30. rész
– Blogolás a gyakorlatban –

Üdvözöllek a Business Challenge 30. részében!

A blogolás első számú szabály, hogy kezdd el és rendszeresen csináld!

Ezt pedig úgy tudod megtenni, hogy ha képbe vagy a blogolás szabályaival. Ági 50-60 blogot követ rendszeres, amiből következik, hogy teljesen napra kész tudása van abból, hogy a versenytársai mit csinálnak, illetve hogy a célcsoportjának mire van igénye, illetve lehetőségre.

Még 4-5 évvel ezelőtt egy jó blogbejegyzés fél oldalnyi A/4-es terjedelmű volt, amit lehet, hogy többen olvastak, viszont maga a bizalom kialakításhoz nem volt elegendő.

Ezért a hosszabb és tartalmasabb blogbejegyzések (4 oldalnyi) mára már sokkal jobban működnek, feltéve, ha valóban arról írsz, aminek a célcsoportodnak szüksége van.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?