Business Challenge 28. rész
– Szövegírás alapok – SEO –

Üdvözöllek a Business Challenge 28. részében!

Ha jó szöveget tudsz írni a honlapodra, akkor az már fél siker. Ez hatványozottan igaz a főoldaladra is.

A tegnapi részben is pont arról beszéltünk, hogy milyen fontos, hogy szinte 3mp alatt az embernek lejöjjön, hogy mivel foglalkozol. Egy ütős címsor pedig pont ezt erősíti. Ha betalál, akkor tovább fogja olvasni a honlapod.

És ezzel el is érkeztünk a lényeghez. A honlap szövegírásnak a legfőbb célja az, hogy „eladja” a következő blokk elolvasását.

A címsornak tehát az a szerepe, hogy eladja az alcím elolvasását. Az alcímnek a célja, hogy a látogató elolvassa az első bekezdést. Ha elolvasta az első bekezdést, akkor jöhet a második, majd a harmadik, és így tovább mindaddig, amíg meg nem rendelte a terméked, vagy szolgáltatásod.

Nyilván nem fogsz tudni mindenkire olyan hatást gyakorolni, amivel 100%-ban mindenki el fogja olvasni a honlapod, viszont törekedj rá, hogy megfelelő sorrendben legyenek felépíteni a blokkok és mindig az legyen a végső cél, hogy kialakuljon az olvasóban az az érzés, hogy szüksége van a Te termékedre/szolgáltatásodra.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Mit szólnál, ha nem lenne még itt vége, hanem tovább mennénk? Nézd meg a kurzusaimat, amikkel még több tudást fogsz tudni megszerezni.

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?