ONLINE KURZUSOK

BUSINESS SHOW

A legtöbbet olyan emberektől lehet tanulni, akik már elérték mindazt, amire Te vágysz. A Business Show-ban olyan sikeres vállalkozókat interjúvoltam meg, akik már felépítettek egy nagyon sikeres céget és ezzel olyan életet élnek, amire a legtöbb kezdő vállalkozó vágyik.
Rengeteg hasznos dolgot fogsz hallani ezekből az interjúkból és ígérem, hogy nagyon-nagyon sok inspiráló gonolattal fogsz gazdagodni velük.

Tovább a videókhoz

BUSINESS AKADÉMIA

Az eddigi legátfogóbb vállalkozás építéssel foglalkozó kurzusom, amivel átadom mindazt a gyakorlati tudást, amivel képes leszel önállóan felépíteni a saját önálló vállalkozásod.
Az elmúlt jó néhány évben nagyon sok bombasiker projekten dolgoztam és számtalan ügyfelemnek segítettem több millió forintot keresni a sales funneljeimmel. Most az összes tudásomat meg fogom osztani a Business Akadémiában. Ha Te is szeretnél igazán érteni az online marketinghez és a vállalkozás építéshez, akkor a Business Akadémiára írtó nagy szükséged van!

Részletek

Gondolkodásmód-reform program

Ahhoz, hogy sikeres vállalkozóvá válj, szükséged lesz saját magaddal is foglalkozni. A Gondolkodásmód-reform program egy keretet ad neked ahhoz, hogy sikeres tudj lenni.

Részletek

Instant feliratkozógyűjtés

Egy vállalkozás sikere az adatbázis méretén és minőségén múlik. Ezzel az oktatóanyaggal képes leszel pár óra alatt felépíteni a saját, teljesen automatizált feliratkozógyűjtő rendszered.

Részletek

BUSINESS CHALLENGE 2018

Most figyelemmel kísérheted egy fiatal hölgy, Ági vállalkozásának felépítését teljesen a nulláról. Mindössze 60 nap alatt, 60 videóban dokumentálunk minden szükséges lépést.

Részletek