Business Challenge 25. rész
– Első érdeklődők megszerzése –

Üdvözöllek a Business Challenge 25. részében!

A mai részben beszéltünk arról, hogy Áginak ez mekkora mérföldkő, ugyanis ma kezdi el az első érdeklődőienk megszerzését.

Egy vállalkozás életében az első igazán nagy mérföldkő, mikor elkezdenek megérkezni az első érdeklődők, az első feliratkozók. Ekkortól már mindennek a bizalomépítésről és az értékadásról kell szólnia.

Az első videók egyikében beszéltem arról, hogy a manapság az időből és a bizalomból van a legnagyobb hiány. Ha viszont a vállalkozásod első pillanatától, azaz már a vállalkozásod megalapítása előttől azon van a fókuszod, hogy a bizalmat minél jobban felépítsd a követőid körében, akkor szinte garantált a sikeres indulásod.

Sajnos sok kezdő vállalkozó esik bele abba a hibába, hogy nekik egy vállalkozás indítása a cég megalapításával kezdődik. Ez azért nem jó, mert még azelőtt bele kell tenni a rengeteg pénzt, hogy bármi vevőszerző rendszer felépült volna, illetve ami még fontosabb, hogy nincs olyan ember, aki ismerné a céget és aki aztán vásárolna.

Ezért Áginál is azt a stratégiát alkalmazzuk, hogy előbb elkezdjük az éhes tömeget megtalálni, tehát elkezdjünk az érdeklődőket megszerezni, majd elkezdjük elmélyíteni velük a kapcsolatot, hogy a bizalom minél magasabb szintre kerüljön.

Ha eljutunk egy olyan szintre, hogy az érdekődők már követelik, hogy vásárolni akarnak, akkor lehet megalapítani a vállalkozást, mert akkor már garantált a kezdeti bevétel.

És hidd el, nincs annál jobb érzés, mikor tudod, hogy kiszámítható bevételed lesz.

A legegyszerűbb lépés az elinduláshoz, illetve hogy meg tudd szerezni az első néhány tucat érdeklődőt, az a közösségi média, illetve az ismerősi köröd. Elsőként nekik érdemes szólni, hogy elkezdtél egy vállalkozást, ezt meg ezt fogod csinálni, illetve ebben és ebben fogsz tudni neki segíteni és szeretnéd tudni, hogy számíthatsz e rá, ha a szolgáltatást elindítod.

Mivel még nincs meg a vállalkozásod, ezért maga a tevékenységet sem tudod elkezdeni, de az érdeklődőket már el tudod kezdeni összegyűjteni.

Ehhez kívánok akkor Neked is sok sikert, hogy minél hamarabb megtaláld az első 40-50 érdeklődődet.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?