Business Challenge 9. rész
– Pozícionálás, brand, USP –

Üdvözöllek a Business Challenge 9. részében!

Mindig azt szoktam javasolni kezdő vállalkozóknak, hogy olyan üzleti ötletet valósítsanak meg első vállalkozásként, amivel már más cégek is foglalkoznak és bizonyítottan igény van rá.

Erre leggyakrabban az a visszakérdezés szokott jönni, hogy „de ha van már más, akkor hogy fogok tudni érvényesülni?”

Pont erről szól a pozícionálás. Különbözővé kell válnod a konkurensektől és megjegyezhetőnek kell lenned. A videóban elmondottak alapján próbáld Te is összeírni, hogy miben lehetsz egyedi, miben lehetsz más, mint a versenytársak.

Ha megvan a USP-d, akkor erre már fel fogod tudni építeni a branded és a rendszeres kommunikációval szépen azt fogod észre venni, hogy a konkurensektől elkezdenek Hozzád átjönni az ügyfelek. Mert Te másként tudsz kommunikálni, más érzést keltesz az emberekben és más minőségű szolgáltatást nyújtasz. Mert hát személyi edző és személyi edző között is ég és föld lehet a különbség.

Most nincs más teendőd, nyisd ki a munkafüzetet a 9. napon és csináld meg a mai részt.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?