Business Challenge 58. rész
– Elégedetlen ügyfelek kezelése –

Üdvözöllek a Business Challenge 58. részében!

Minden vállalkozás életében előfordulnak hibák. Ezek a hibák viszont sajnos az ügyfelen fog lecsapódni, aki legtöbb esetben elégedetlen lesz az adott termékkel, vagy szolgáltatással.

Sajnos az elégedetlen ügyfelek az esetek nagy többségében nem is szólnak az adott hibáról, így készülj fel arra, hogy ha egy negatív visszajelzést kapsz, akkor kb. 15 hozzá hasonló ügyfeled van, akik viszont egyszerűen nem szóltak.

Éppen ezért roppant mód fontos, hogy folyamatosan figyelj a lehető legjobb szolgáltatás nyújtására, vagy termék árusítására.

Ha mégis becsúszik egy hiba, akkor viszont azt kezeld egyből.

Először is derítsd ki a hiba okát, hogy tudd, mitől lett elégedetlen az adott vásárló. Ha ezt az okot megtudod, akkor egyszerűen csak javítsd ki, vagy fejlessz rajta. Ezzel ki fogod tudni szűrni a későbbi negatívumokat.

Azonban arra készülj fel, hogy lesznek trollok, akik szórakozásból fognak negatív hozzászólásokat írni. Őket viszont nem kell komolyan venni. Fontos, hogy éppen ezért ezeket a negatív és gyakran sértő hozzászólásokat ne vedd magadra. Ők csak szórakozásból írogatnak negatív dolgokat.

Kezelésük pedig egyszerű: légy elfogadó és segítőkész. Ezzel nem igazán fognak tudni mit kezdeni.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?