Business Challenge 54. rész
– Hogyan add el az Exkluzív ajánlatodat? –

Üdvözöllek a Business Challenge 54. részében!

A tegnapi részben kiveséztük azt, hogy miért szükséges az, hogy Neked is legyen saját exkluzív ajánlatod.

Igen ám, de fontos azt is tudni, hogy miként fogod tudni eladni.

Gyakorlatilag 3 modell közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt.

1) Funnel modell

Ez azt jelenti, hogy egy folyamatba van betéve az Exkluzív ajánlat. Tehát amit a korábbi részekben is említettünk, a csali – fő termék – exkluzív ajánlat funnelben ez az utolsó lépés. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha valaki megveszi a fő terméked, akkor egyből már a köszönő oldalon felajánljuk az exkluzív ajánlatot.

2) Kampány modell

Ez a modell talán a legeredményesebb. Ez úgy néz ki, hogy a fő termék eladása után nem ajánljuk fel egyből az exkluzív ajánlatot, hanem csak miután összegyűlt egy nagyobb listád és kialakult egy mély bizalom és felmerült az igény egy ilyen magasabb árú termékre, akkor erre egy külön sales kampányt rá lehet építeni.

Ha épp nincs kampány, akkor pedig várólistára lehet feliratni a potenciális érdeklődőknek. Így a kapunyitás előtt nekik már ki lehet küldeni egy emailt, hogy hamarosan újra megrendelhető lesz az exkluzív csomag.

3) Bármikor rendelhető modell

Ez működik a legkevésbé jól, miszerint bármikor megrendelhető az adott Exkluzív program.

Ez azért nem szokott jól működni, mert az emberek szeretnek halogatni. Ha viszont nincs időpont kényszer, akkor az érdeklődő nem is fogja meghozni a vásárlási döntést.

A lényeg, hogy bármelyik modellt is választod, kezdd el felépíteni az exkluzív ajánlatodat és kezdd el árulni. Bárhogy. Csak kezdd el!

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?