Business Challenge 53. rész
– A termékpiramis csúcsa: az Exkluzív ajánlat kialakítása –

Üdvözöllek a Business Challenge 53. részében!

Az Exkluzív termék a termékpiramis csúcsa. Egy kezdő vállalkozónál azonban legtöbb esetben nincs ilyen termék, pedig több okból is megéri ezen gondolkodni:

  • a piac szemében magasabb lesz a megítélésed, mivel ha van egy több százezres terméked, vagy szolgáltatásod, akkor azt az érzést fogja kiváltani benne, hogy „Hűűű, hát ez nem kispályás…”
  • A profitod sokkal magasabb lesz, mivel ezen van a legvastagabb hasznod
  • be tudod mutatni, hogy mire vagy képes, mit tudsz. Az exkluzív ajánlat az ászok ásza, ott kell full mindent beletenned.
  • növelni fogja a fő terméked eladását is, mivel azok „csak” kevesebbe kerülnek.

De milyen is a jó Exkluzív ajánlat?

Elsőként is a beletett szolgáltatást, vagy terméket emelném ki. Fontos, hogy itt is ajánlatban gondolkozz. Tegyél bele mindent, amid van, és azt is, ami nincs. Ezt rögtön ki is fejtem.

Nem gond, ha jelenleg még nincs olyan tudásod, vagy termékpalettád, hogy össze tudj állítani egy ütős exkluzív ajánlatot, mivel másokkal is össze tudsz dolgozni. Ági esetében is ez van, ő ért a stílus tanácsadáshoz és össze fog állni olyan emberekkel, akik meg a szépészet részéhez értenek és így közösen fognak egy csomag ajánlatot létrehozni.

A másik fontos, hogy legyen drága. De úgy értem, hogy nagyon drága. Nyugodtan lehet a fő termék 3-5-szerese, de akár lehet 10-szerese is.
A lényeg, hogy mikor meglátja valaki az árat, akkor két dolgot csináljon: vagy hátrahőköljön, hogy úúúr isten, ez nagyon durva és „vissza sunnyogjon” megrendelni „csak” a fő terméked.
Vagy pedig azt mondja, hogy „véégre egy nekem való ajánlat, ez tuti a legjobb dolgokat tartalmazza. Erre van szükségem…”

Szóval egy szó mint száz, rugaszkodj el a talajtól és állítsd össze minden idők legdurvább exkluzív ajánlatát!

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?