Business Challenge 41. rész
– Belépő termék –

Üdvözöllek a Business Challenge 41. részében!

A belépő termék az átkötő kapocs az ingyenes csalitermék és a fő termék között. Ezt úgy képzeld el, hogy ez a híd az ingyenesség és a fizető ügyfél között.

Ebből könnyen lehet következtetni, hogy mi is a célja a belépő terméknek. Nem, nem a profitszerzés, hanem csak annyi, hogy megtörténjen az első vásárlás. Csak hogy az ügyfél megtapasztalja kicsiben, hogy milyen nálad vásárolni.

Ez az első legfontosabb teszt, amin ha jól teljesítesz, akkor abból az elétedett ügyfélből visszajáról törzsvásárló lesz.

Emlékszel még a Józsi bácsis sztorira? Mikor Józsi bácsi reggel bemegy a sarki boltba megvenni az aznapi kenyerét, párizsijét és sörét. Aznak mindössze 6-800Ft-ot fizet, viszont ha 30 éven keresztül minden egyes nap megismétli ezt a vásárlást, akkor Józsi bácsi egy 20 milliós vásárló.

Gondolkodj Te is így, hogy már az első, legkisebb értékű vásárlásnál is 110%-os vásárlói élményt produkálj.

Na de nézzük meg, hogy milyen egy jó belépő termék.

Első kritérium az ára. Tehát hogy tényleg nagyon-nagyon kedvező „deal” legyen az ügyfélnek. Az a jó belépő termék, amikor az érdeklődő azt érzi az ajánlatodat meglátva, hogy ez még a hülyének is megéri.

Az Online Katapult-os srácok csináltak egy olyan könyv kampányt, ahol 1Ft + szállítási költség áron adtak el egy fizikai könyvet.

Szerintem az egyik legjobb megoldás, ha a belépő terméked valami infó termék, tehát online oktatóanyag, vagy hasonló, aminél nincs beszerzési ár, postaköltség és egyéb.

Nézd meg itt, hogy én milyen belépő terméket csináltam még régebben a szupernős bizniszemben (ezt a vállalkozát már teljesen abbahagytam, tehát ne rendelj, bármennyire is vonzónak tűnik az ajánlat 😀 ): http://szuperno.hu/csinaldmeg/kerdoiv-megoldas/

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?