Business Challenge 21. rész
– Marketing automatizálás alapjai –

Üdvözöllek a Business Challenge 21. részében!

A marketinged automatizálása azért fontos, mert ezzel fogsz tudni a lehető legtöbb időt spórolni. Az idő spórolásán túl pedig azért fontos, mert a különböző automatizmusok fogja lehetővé tenni számodra, hogy a figyelmed ne kelljen 628 helyre szétszórni, mivel az előre beállított folyamatok automatikusan fognak működni.

Én az egész vállalkozás építésben ezeknek a folyamatoknak a kitalálását és kivitelezését szeretem, mivel a végén az eredmény hatalmas élmény tud lenni. Mikor látod, hogy az általad felépített rendszer szárnyra kap és hozza az elvárt eredményeket, vagy akár többet is.

A videóban is megemlítem a Salesautopilot nevét. Szerintem ez az egyik legjobb marketing automatizáló szoftver, amiben nagyon komoly folyamatokat fel lehet építeni. Nyilván nem azt mondom, hogy most azonnal egy brutál marketing gépezetet kell megcsinálnod, viszont érdemes már most olyan szoftverben gondolkoznod, ami most nagyságrendekkel többet tud, mint amire te álmodni sem mertél, mivel ha elkezdesz ráérezni, akkor rengeteg ötleted lesz és ezeket jó lenne meg is valósítani. És nincs annál kellemetlenebb, hogy Te csinálnád, de az alkalmazott szoftver nem teszi lehetővé. Szóval már a legelején kezdd a legjobbal.

Most ebben a részben még nem merülünk el a Salesautopilot rejtelmeiben, a későbbi részekben azért lesz még róla bőven szó.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?