Business Challenge 14. rész
– Honlapkészítés módszerek –

Üdvözöllek a Business Challenge 14. részében!

Úgy gondolom, hogy a legjobb korban élünk ahhoz, hogy valaki sikeres vállalkozóvá tudjon vállni. Ezt azért gondolom úgy, mert rengeteg technikai eszköz áll ahhoz a rendelkezésünkre, amit kihasználva sokkal-sokkal gyorsabban képesek vagyunk emberek százaihoz, ezreihez, millióihoz eljutni az internet adta lehetőségeknek köszönhetően.

Az elsőszámú látogatószerző eszköz az a honlap. Ha nincs honlapod, akkor ez azt jelenti, hogy Te nem is létezel, mint cég. Egyszerűen ma már nem megkerülhető az, hogy legyen egy saját honlapod.

A honlapkészítés azonban nem annyira óriási ördöngőség, mint amennyire ezt Te most gondolod. Éppen ezért most szeretnék bemutatni 3 honlapokészítés módszert, amik a legjellemzőbb ma Magyarországon és ezek közül fogok is egyet javasolni

Nézzük akkor egymás után a lehetőségeket:

Ingyenes honlapkészítő programok (és most nem a WordPressre gondolok).
Elsősorban az olyan programokra gondolok itt, ahol regisztrációkor megadod a neved, email címed, a domained nevét és ez alapján legenerálódik egy aldomainen keresztül egy „saját” honlapod.

Ez azért nem jó, mert az esetek 99%-ában (legalább is az ingyenes verzióban) az URL-ben ott fog szerepelni a cég domainje. Pl. a wix.com esetében.

Ezt a megoldást azért nem javaslom, mert ezzel meg lesz kötve a kezed. Attól, hogy ingyenes, nem azt jelenti, hogy jó is. Sőt.!
Egy ilyen megoldással annyira meg lesz kötve a kezed, hogy egyszerűen képtelen leszel vele használható honlapot készíteni. a korlátozásai miatt.

A másik megoldás az, ha kiszervezed a honlapod elkészítését. Ez azért jó, mert profik fogják megcsinálni a rendszered, ezért valószínű egész jó eredményt fogsz tudni vele elérni.
Hátulütője az, hogy nagyon költséges. Ezért első vállalkozásként ne ilyen megoldást válassz!

Ami a legjoban működik az, hogy Te magad készíted el a saját honlapod.
Lehet, hogy elsőre nagyon bonyolultnak és átláthatatlannak látod ezt az egészet, azonban meg kell nyugtassalak, nem annyira vészes, mint amennyire gondolod.

Egy sima egyszerű wordpress alapú honlapra rengeteg ingyenes sablon áll rendelkezésedre, ami azért jó, mert ingyenes, illetve az alap funkciókat használva viszonylag gyorsan és egyszerűen fel fogsz tudni építeni egy honlapot.

Hátránya, hogy egy ingyenes sablon nagyon kötött, nem sok mindent lehet rajta egyénre szabni.

Ami viszont jó megoldás, hogy vásárolsz egy jó sablont, amit korlátlanul fogsz tudni fejleszteni.
Igen, ez a járható út. Én is folyton ilyes sablont használok.

Van két oldal, ahol rengeteg sablont fogsz tudni megnézni: http://themeforest.net
A másik pedig ez: http://templatemonster.com

Az én kedvenc sablonom a Divi, amit ITT TUDSZ MEGVÁSÁROLNI

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?