Business Challenge 1. rész
– Ági bemutatkozása –

Üdvözöllek a Business Challenge 1. részében!

Ez kicsit más, mint az összes későbbi epizód, mivel itt nem fogunk túl sok hasznos tudást átadni. Ez a mai rész sokkal inkább arról szól, hogy Ágit megismerd, hogy honnan jött, ki ő, mivel foglalkozott, mi sarkallta arra, hogy kilépjen a jól fizető munkájából és hogy milyen gondolatai vannak a jövőjét tekintve.

Egy vállalkozás elindítása mindenki számára egy igen komoly erőpróba. Sok kérdés, némi félelem és megannyi „most akkor mit kell csinálnom?” kavarog az ember fejében. Ezért is nehéz az elindulás, mert annyira sok mindenre kell figyelni, hogy ne hibázzon nagyot egy kezdő vállalkozó.

Áginak ebben a 60 napos programban megmutatok minden szükséges lépést, ami egy egyszerű egyéni vállalkozás felépítéséhez szükséges, ez tehát egy nagyon jó felülnézeti képet fog számodra is nyújtani.

Sajnos viszont nem tudunk olyan mélységébe belemenni, hogy minden egyes HOGYAN-t meg tudjak mutatni, viszont azt, hogy MIT kell tenned, azt a lehető legnagyobb részletességgel fogom bemutatni.

A későbbi videókban nagyon sok gyakorlati tanácsot fogok mondani, amit ha megfogadsz, akkor nagyban meg fogod tudni könnyíteni az elindulást.

Ez a program elsősorban kezdő vállalkozóknak szól, azonban ha már van vállalkozásod, akkor is érdemes követned a programot, mert a sok gyakorlati tanács közül biztosan fogsz valami újat is hallani.

FONTOS GONDOLAT!

A videók megtekintése még nem fog világot megváltó eredményt hozni az életedben. Ehhez Neked is tenned kell. Első lépésként a munkafüzetet kezdd el kitölteni és lelkiismeretesen minden nap csináld meg az aznapi gyakorlati feladatokat. Nyomtasd ki, spiráloztasd be és tekints rá úgy, hogy a 60 nap végére érve ez lesz a vállalkozásod térképe.

Figyelj majd arra is, hogy ne maradjon ki egy nap sem, mert ha kimarad egy, akkor ki fog maradni kettő, három, öt, tíz rész is és akkor nem fogod tudni bepótolni a lemaradásod.

Az első vállalkozás felépítése is pont ilyen: tudatosan és rendszeresen kell vele foglalkozni, pláne a kezdeti időszakban.

Egy idő után viszont azt fogod észrevenni, hogy ebből szokás lesz és el fogod kezdeni megérezni az alkotás örömét. Hogy valami maradandót alkotsz és néhány hónap, vagy pár év múlva igazán büszkeséggel fog eltölteni, hogy mit építettél fel.

Ehhez kívánok sok sikert, és akkor kezdd el kitölteni a munkafüzet első napjának anyagát.

Még egy fontos dolog a végére: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be a Business Challenge jelszót!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?