Business Akadémia megrendelés


ITT MINDEN SZÜKSÉGES INFÓT MEGTALÁLSZ!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés kizárólag bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a SimplePay biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

Hogyan kapom meg a számlát?
A megrendelt termék díjának beérkezését követően néhány másodpercen belül, automatikusan fogjuk emailben elküldeni az e-számlát.
Az e-számlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az e-számlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.
Mi fog történni megrendelés után?
A fizetést követően emailben fogjuk elküldeni a zárt tagsági oldalunk linkjét, illetve az egyedi belépési adataid.
A kapott belépési adatokkal hozzá fogsz tudni férni az oktatóanyaghoz.
Apróbetűs rész
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.
Minden jog fenntartva | Kapcsolat: csont.attila@onlinemarketer.hu | Telefonszám: +3670/214 23 40 | Jogi nyilatkozat