BUSINESS SHOW

Sikeres vállalkozókkal készített videós interjú sorozat

Mándó Milán

Interjú a minner.hu alapítójával

BUSINESS SHOW

Sikeres vállalkozókkal készített videós interjú sorozat

Mándó Milán

Interjú a minner.hu alapítójával

Trailer videó hossza: 3:04

Teljes videó hossza: 25:15

Mivel nagyon rohanós életet élünk, ezért készítettem az interjúból egy rövidített verziót, amit itt lent meg tudsz nézni. Ha szeretnél hozzáférést kérni a teljes hosszúságú videókhoz, akkor kattints a lentebb található gombra!

Mándó Milán – minner.hu

Mándó Milán a Minner.hu alapítója. Az oldalán több, mint 2500 üzleti témájú cikk van fent. Jelenleg ő a legnagyobb vállalkozással kapcsolatos témájú online magazin hazánkban. 

Oldalának havi látogatottság stabilan 200.000 körül mozog, illetve a Minner Akadémia oktatóanyagaiból több, mint 3000 ember tanul rendszeresen.

(Ez a teljes videó interjúból csak egy néhány perces vágott verzió, de a teljes hosszúságú videót az alábbi gombra kattintva tudod kérni:)

Ki vagyok és miért érdemes rám hallgatnod?

Csont Attila vagyok, online marketing szakértő és üzleti mentor.

Az elmúlt időszakban egyre rendszeresebben töprengek azon, hogy miként  tudnék leginkább segíteni a vállalkozni akaró fiataloknak.

Az oktatáson túl marketing kivitelezőként vállalkozásoknak segítünk olyan marketing rendszereket építeni, amivel meg tudják sokszorozni árbevételüket.

Kb. 8 éve szerettem bele a vállalkozás világába, azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy minél jobb legyek a szakterületemen és hogy a megszerzett tudásomat átadjam a Hozzád hasonló fejlődni vágyóknak. 

Az igazán hasznos tudás megszerzése már csak egyetlen kattintásnyira van…

Minden jog fenntartva | Kapcsolat: csont.attila@onlinemarketer.hu | Telefonszám: +3670/214 23 40 | Jogi nyilatkozat

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013