Business Challenge 43. rész
– Megrendelési folyamat kialakítása –

Üdvözöllek a Business Challenge 43. részében!

Az egész online marketing legszebb része, ha egy jól felépített rendszer elindul és elkezdi termelni a pénzt. Akkor is, amikor épp teljesen mást csinálsz. Akkor is rendelhetnek, amikor épp alszol, főzöl, sportolsz, családdal vagy. Nem számít, mert csak egyszer kell egy ilyen rendszert jól felépíteni és utána Tőled függetlenül is működni fog.

Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy milyen részekből áll egy ilyen megrendelési folyamat. Erre több megoldás is létezik, én előszeretettel használom a SalesAutopilotot, ezért a videóban is ennek lépéseit mutatjuk be.

A következőkre lesz szükséged:

1) Elsőként szükséged van egy termékre, amit meg tudnak rendelni a vásárlóid.
2) Ezt követően létre kell hozni fizetési módokat. Ez lehet banki utalás, készpénz, bankkártyás fizetés (pl. Barion), utánvét.
3) Ha ezek megvannak, akkor létre kell hozni egy megrendelő űrlapot a Megrendelések listában.
4) A számlázó programot össze kell integrálni a SalesAutopilottal
5) Végül a rendszer emaileket kell beállítani, amik tartalmazzák a díjbekérőt, a számlát, illetve maga a tananyagot, vagy annak hozzáférését.

Ha végignézted a videót, akkor most töltsd ki a munkafüzet mai részét.

Ha még nincs meg a munkafüzeted, akkor egy kicsit lejjebb görgetve tudod kérni PDF formátumban.

Ha kérhetlek, akkor kérlek oszd meg a facebook oldaladon ezt a mai részt, mármint ha tetszett. Szerintem igen sok érdekes dolog elhangzik a videóban és sok ismerősödnek lehet hasznos. Ehhez csak kattints az oldal alján lévő kék gombra.

Még egy fontos dolog: ha Pesten laksz, akkor gyere le az UP center közösségi irodába és próbáld ki ingyen egy teljes napig . Ehhez csak mondd be megérkezéskor a Business Challenge jelszót és már helyet is foglalhatsz és egész nap dolgozhatsz!
Itt megtalálsz mindent az UP centerről: http://upcenter.hu

Business Challenge

Business Challenge

A Business Challenge-hez jár egy online munkafüzet és 20 vállalkozási ötlet, amit emailben fogok elküldeni!
A Te példányod hova küldhetem?